1ος Διαγονισμός

Go down

1ος Διαγονισμός

Post  PanosAdmin on Sat Aug 28, 2010 10:45 pm

Γειά σας παιδιά, έχω να σας ανακοινώσω οτι ο πρώτος διαγονισμός ταχυδακτυλουργικών έφτασε, λοιπόν ο διαγωνισμός έχει τις εξείς προηποθέσεις:

1) Τραβήξτε βίντεο με εσάς να εκτελήτε 2 ή 3 απο τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα που γνωρίζετε είτε τα έχετε μάθει απο εδώ είτε όχι!

2) Στην αρχή του βίντεο είναι υποχρεψτικό να πήτε την φράση <<Για το greekmagicians>> αλλιώς το βίντεό σας θα είναι άκυρο και δεν θα πάρει μέρος

3) Υπάρχουν 2 τρόποι για να δημοσιεύσετε το βίντεο σας εδώ, ο ένας είναι να το βάλετε στο YOUTUBE και μετά να δημοσιεύσετε το link σε αυτήν την κατηγορία, πατόντας το κουμπί +Νέο θέμα, ή μπορείτε να το ανεβάσετε στο megaupload και με τον ίδιο τρόπο να δημοσιεύσετε το link εδώ!

4) Το έπαθλο θα είναι ένα βίντεο με το μάθημα ενός κόλπα, δημιουργιμένου απο έναν απο τους μεγαλίτερους μάγους, τον David Blaine!

Κατευάστε ένα βιντεάκι με την παρουσίαση του μαγικού κόλπου απο εδώ!
[You must be registered and logged in to see this link.]

Γεια να πάρετε μέρος ανήξτε εδώ ένα θέμα γράφοντας <<θέλω να πάρω μέρος>> αφού το γράψετε αυτό θα έχετε πάρι μέρος στον διαγωνισμό και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεβάσετε τα βιντεάκια σας!

Σας περιμένουμε, η ανακοίνωση της ημέρας ψηφοφορίας (που θα γίνη απο την ομάδα του forum) και τον αποτελεσμάτων θα ανακοινωθεί αφού μαζευτεί αρκετό υλικό! Very Happy Very Happy Very Happy

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ! Very Happy Very Happy Very Happy

PanosAdmin
Admin

Posts : 57
Join date : 2010-08-28

View user profile http://greekmagicians.forummotion.com

Back to top Go down

Re: 1ος Διαγονισμός

Post  PanosAdmin on Fri Feb 18, 2011 2:51 am

ΟΠΟΙΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕ ΜHΝYΜΑ! Very Happy

PanosAdmin
Admin

Posts : 57
Join date : 2010-08-28

View user profile http://greekmagicians.forummotion.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum